Opinions


OPINIONS DELS USUARIS


Al CRO hi he trobat gent molt agradable i sociable i he estat entretingut, he passat bones estones i he après moltes coses per ampliar les meves capacitats i per professionalitzar-me. Vaig realitzar els curs de Confecció i Programació de Pàgines Web amb el meu pas pel CRO m’he capacitat en coneixement d’ordinadors he evolucionat i he crescut en aprenentatge, tant personalment com professionalment. Sento que estic més preparat. Em va motivar i ajudar molt aquest curs. Si la feina m’ho permetés no dubtaria a fer un altre curs.

Ruben López Domènech

“Aquesta instiució m’ha ajudat a superar-me amb els seus magnífics cursos i amb la seva orientació. Més important encara que el coneixement que brinden és el bon tracte que sentim els que hi anem. És un espai útil i més plaent a causa de la bona vibració dels seus treballadors.”

Ángel Alonso Blanco

Gràcies al CRO he pogut formar-me i orientar-me laboralment. He tingut una molt bona experiència i gràcies als professionals d’aquest centre ara tinc feina de treballadora domèstica.

Aissatou Diallo

“El CRO m’ha donat la oportunitat de formar-me, sortir de casa quan estava a l’atur i conèixer gent que estava en la mateixa situació que jo, i, sobretot, a trobar feina.”

Mercè Luna Brosa

“La experiència ha sigut molt bona. Aquest centre m’ha ajudat a superar-me i a reciclar-me amb els seus molt bons cursos i amb la seva bona orientació. M’ha donat la oportunitat de tornar a renovar-me i trobar una nova feina, que m’agrada molt. M’ha donat el pas, la empenta i la motivació que necessitava per fer-me sentir d’allò més bé i amb orgull, contenta i satisfeta amb el que faig.”

Mercè Escriche Mateu